Premià de Mar s'adhereix a la campanya “No puc esperar”
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
22 FEBRER 2018

Premià de Mar se suma al projecte “No puc esperar”, pensat per facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós. La iniciativa està impulsada per l’Associació de Malalts de Chron i Colitis Ulcerosa de Catalunya, que és l'encarregada d’emetre les targetes “No puc esperar”, perquè els pacients afectats per una d’aquestes malalties se’n puguin beneficiar. Amb aquestes targetes, les persones diagnosticades poden acreditar-se als establiments o equipaments adherits i fer ús del lavabo de la forma més ràpida possible. Les targetes només les poden lliurar els metges especialitzats en malalties inflamatòries intestinals i Serveis de l’Aparell digestiu col·laboradors, un cop fet el diagnòstic.

L'adhesió a la campanya va ser aprovada al ple del passat mes d’octubre a partir d’una moció presentada pel grup municipal CP-PA. L’aprovació es va fer amb els vots a favor de CP-PA,  C’s, ERC-JxP,  ICV-EUiA i PP i les abstencions de CiU i PSC.

Els equipaments municipals inclosos en la campanya són la Casa de la Vila, el Centre Cívic, el Casal d’Avis Can Manent, la Biblioteca Martí Rosselló, la Fàbrica del Gas, el Pavelló d’Esports, l’Escola Municipal de Música, el Museu de l’Estampació, el Pavelló Voramar i la Font del Cargol. A banda, també s’hi ha adherit el CAP i alguns establiments comercials. Tots aquells comerços o establiments de restauració que es vulguin afegir a aquesta campanya ho poden fer a través de salutpublica@premiademar.cat o del web www.nopucesperar.cat.

Campanya No puc esperar

^