Durant el mes de marš es podran presentar instÓncies per participar en la Fira de Sant Jordi
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
01 MARă 2018

A l’hora d’atorgar espais a la plaša de l’Ajuntament, es prioritzaran les entitats i comeršos de PremiÓ de Mar

A partir d'avui dijous 1 de marš i durant tot aquest mes, es podran presentar instÓncies per participar en la Fira del Llibre i la Rosa que es farÓ a la plaša de l’Ajuntament el dia 23 d’abril. Les instÓncies es poden presentar a travÚs de l'Oficina Virtual d'Atenciˇ Ciutadana (OVAC) o de manera presencial a l'OAC, preferentment amb cita prŔvia

Les instÓncies han d’indicar el gŔnere que es vol vendre (llibres o roses) i els metres lineals que es demanen. TambÚ s’haurÓ de fer constar si el peticionari Ús una empresa, comerš o entitat  de PremiÓ de Mar.

┌nicament s’autoritzaran les parades dins la mateixa fira que s'ubicarÓ a la plaša de l’Ajuntament, tot i que tambÚ es podrÓ autoritzar una parada enfront dels establiments de PremiÓ de Mar que, de manera ordinÓria, venguin llibres nous i flors.

Un cop rebudes les instÓncies s’atorgaran els corresponents llocs fins al mÓxim dels espais previstos prioritzant les empreses, establiments comercials i entitats de PremiÓ de Mar. El criteri de prioritat serÓ: llibre nou, roses i, finalment, llibres usats.

Fira de Sant Jordi. Foto: RÓdio PremiÓ de Mar
Fira de Sant Jordi. Foto: RÓdio PremiÓ de Mar
^