Espectacles, tallers i exposicions al programa del Dia de la Dona
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
06 MARÇ 2018

Un any més, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que es commemora el pròxim 8 de març, l'Ajuntament de Premià de Mar ha preparat un programa d'activitats, algunes de les quals s'estendran fins al mes juny.

L'acte més institucional es farà el mateix dia 8 a les 11.30 h amb la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones a la plaça de l'Ajuntament a càrrec de la regidora d'Igualtat Esmeralda Calleja. L'acte central del programa tindrà lloc el divendres dia 9 de març a les 8 del vespre. Es tracta d’un espectacle que es farà a la sala petita de l'Espai l'Amistat, amb la participació de l'humorista Mayte Carreras, que presenta el seu monòleg "Humor de Cap a peus", i del Cor de Noies de l'Escola Municipal de Música, dirigit per l'Elena Blanch i amb Gemma Ganzer al piano.

El programa inclou com a novetat un taller de teatre a la biblioteca Martí Rosselló tots els dilluns i dimecres fins al 27 de juny a càrrec de Carme Abal de l'associació Inalbis. Les inscripcions s'han de fer a les Naus de l'Antiga Fabrica del Gas.

Tres exposicions

El programa del Dia de les Dones inclou tres exposicions. El dimarts dia 6 a les 5 de la tarda s'inaugurarà al Centre Cívic la mostra "Dones, Força, Canvi" amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer. El dia 20 a les 7 del vespre, Montse Ortiz, membre de la de la Fundació, parlarà al Centre Cívic sobre La revolució de les dones a l'Índia rural.

El Museu de l'Estampació inaugura el dijous dia 8 a les 7 del vespre la mostra “Per bruixa i metzinera: la cacera de bruixes a Catalunya". Amb motiu de la inauguració es farà una visita guiada a càrrec del tècnic del Museu Ramon Coll. El mateix Coll farà una xerrada al Museu sobre la bruixeria al Maresme el diumenge dia 11 a les 12 del migdia.

D'altra banda, fins al 28 de març es podrà visitar a la biblioteca Martí Rosselló la mostra de còmics "Marika Vila: veu de dona trencant estereotips". En el marc del programa del Dia de la Dona, el dimarts 13 de març a les 7 del vespre es farà una visita guiada a l'exposició i un debat col·loqui amb el títol de "Des-Okupar el cos: Les dones al còmic espanyol" amb presència de la mateixa Marika Vila.

Finalment un any més es fa el taller d'autodefensa per a dones que organitza el gimnàs Avellaneda. Les inscripcions s'han de fer a les Naus de l'Antiga Fabrica del Gas.

Les activitats del programa del Dia Internacional de la Dona, els organitza l'Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones de la Generalitat.

Manifest Dia de la Dona 2018

Manifest Dia de la Dona 2018

Fitxer: Manifest_Dia_Dones_marc_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 199,03 kB

Cartell Dia de la Dona

^