Jornada formativa sobre aparadors comercials
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
07 MARÇ 2018

Sota el títol de “L’aparador estratègic: com captar l’atenció del client a través de l’aparador” el proper dia 14 de març tindrà lloc a les Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas una jornada formativa adreçada a emprenedors, propietaris d’establiments comercials, dependents de comerç i totes aquelles persones que estiguin vinculades a la venda al menor a Premià de Mar. 

El curs presenta cinc eixos. Així es tractarà sobre les especificitats de la venda a través de l'aparador, s’ensenyarà a interpretar la llum, el color, les formes, els volums i tots aquells aspectes relacionats amb el disseny, i es donaran a conèixer materials, tècniques i estratègies per a la construcció d'aparadors de diferents tipologies i productes. També s’explicaran noves formes de tractar el producte i els aparadors amb la finalitat d'agilitar els processos de treball i finalment s’aportaran idees per a guarnir  els aparadors depenent de la temporada, segons sigui primavera/estiu o tardor/hivern.

Aquesta sessió d’aparadorisme es farà el 14 de març de 15 a 17 hores i estarà impartit per professionals de l’escola superior d’aparadorisme ARTIDI. El curs està totalment subvencionat per l’Ajuntament de Premià de Mar i és gratuït.

Podeu fer les incripcions des d'aquest enllaç:  

Aparadors

^