Notes de Premsa
Dissabte es fa una jornada de portes obertes conjunta de les escoles públiques
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
14 MARÇ 2018

Per primer cop les cinc escoles públiques de Premià de Mar celebraran una matinal conjunta de portes obertes amb l’objectiu que els futurs alumnes, les seves famílies i ciutadans en general tinguin ocasió de conèixer els centres i els seus programes educatius. Dissabte vinent, dia 17 de març, entre les 10 del matí i les 2 del migdia, les escoles Mar Nova, El Dofí, La Lió, Sant Cristòfol i Montserrat tindran obertes al públic les seves instal·lacions en una matinal que inclourà tallers diversos, activitats, música i visites guiades a les instal·lacions.

La jornada de dissabte es una iniciativa de l’Ajuntament, de la mà de les direccions i les AFAs dels centres, que es duu a terme davant la necessitat de reforçar la promoció de l’ensenyament públic a Premià de Mar després de constatar la intenció, posteriorment aturada, de tancar línies públiques a la ciutat per part d’Ensenyament de la Generalitat, i davant l’evolució demogràfica dels últims anys.

Aquesta jornada conjunta tanca el cicle de portes obertes que cada escola ha estat realitzant de forma individual els darrers dies. La intenció de l’ajuntament és complementar aquestes jornades individuals amb un acte que facilita que aquelles famílies que no va poder fer-ho durant la setmana tinguin ara una nova oportunitat de visitar les escoles en un dia festiu.

Per difondre aquesta matinal conjunta, dissabte al matí hi haurà actors a zones transitades de Premià de Mar fent animació per anunciar als vianants que les escoles esta obertes i que tenen l’oportunitat de visitar-les. També s’ha realitzat un vídeo promocional que s’ha distribuït els darrers dies per les xarxes socials.

Jornada conjunta de portes obertes

^