Les obres de la Gran Via de Lluís Companys avancen dins dels terminis previstos
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 MARç 2018

Prop d'un mes i mig després del seu inici, i tot i els episodis de pluges que s'han donat les darreres setmanes, les obres de la Gran Via de Lluís Companys es mantenen dins del calendari previst.

En aquests moments ja s'ha donat per finalitzada la part més complicada de l'obra com ha estat la substitució del clavegueram i les connexions d'aquest amb les escomeses els edificis. Ara es treballa en el pas del col·lector d'aigües pluvials, una operació que, si no hi ha inconvenients de darrera hora, podria estar enllestida en una setmana.

Acabat aquest operatiu quedarà ultimar el pas de serveis de gas, llum i enllumenat públic, connectar el pas de les aigües pluvials des dels embornals, anivellar el terreny i col·locar el paviment per convertir el carrer en plataforma única, i ubicar els acabats superficials.

Durant els dies de Setmana Santa, des del dijous 29 de març i fins al dilluns 2 d'abril, no es treballarà a la Gran Via, per la qual cosa el dimecres 28 es deixaran habilitats el màxim de passos per a facilitar als vianants travessar el carrer.

Recordem que la previsió és que les obres de remodelació de la Gran Via de Lluís Companys estiguin enllestides a finals del mes de maig. En aquell moment es recuperarà la majoria de places d'aparcament i els vehicles podran tornar a circular-hi.   

Obres de la Gram Via de Lluís Companys 07
Obres de la Gram Via de Lluís Companys 06
Obres de la Gram Via de Lluís Companys 05
Obres de la Gram Via de Lluís Companys 04
Obres de la Gram Via de Lluís Companys 03
Obres de la Gram Via de Lluís Companys 02
Obres de la Gram Via de Lluís Companys 01
Més informació...
^