L'Ajuntament signa un conveni amb l'associació TBCLASS pel projecte literari “Cap nen/a sense conte”
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 MARç 2018

Aquest matí s'ha signat un conveni entre l'Ajuntament de Premià de Mar i l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS a partir del qual el consistori participarà en l'edició del conte “El Pastisser de Torregrossa”, el quart del projecte literari “Cap nen/a sense conte” que impulsa aquesta entitat. A canvi, TBCLASS lliurarà a l'Ajuntament abans de Sant Jordi 600 exemplars del mateix que seran distribuïts a les escoles de la ciutat.

El projecte “Cap nen/a sense conte” va néixer el curs 2013-14 a iniciativa de dos professors de secundària del Vallès Oriental amb l'objectiu de fomentar la lectura i l'hàbit lector dels petits, així com la seva creativitat. Els textos veuen la llum mitjançant l'autoedició i tracten temes com la importància d'educar en la diferència, el treball en equip, o la cultura de l'esforç, entre d'altres. Els contes no es posen a la venda i es financen mitjançant les aportacions d'institucions i empreses.

Han signat el conveni, per part de l'Ajuntament, l'Alcalde Miquel Àngel Méndez, i Antoni Argent per part de l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS.

L'Ajuntament signa un conveni amb l'associació TBCLASS pel projecte literari “Cap nen/a sense conte”

^