El Servei Local d'Ocupaciˇ ofereix la seva borsa de treball a Aldi
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 ABRIL 2018

El regidor de Promociˇ Econ˛mica, David GutiÚrrez, i Blanca Alsinet, cap de zona de la cadena de supermercats ALDI, han celebrat aquesta setmana una reuniˇ amb personal de la regidoria per tractar sobre la pr˛xima obertura d'un nou centre d'aquesta cadena a la zona comercial del port de PremiÓ de Mar. En la reuniˇ es va tractar sobre el suport que donarÓ el Servei Local d'Ocupaciˇ de PremiÓ de Mar en matŔria de formaciˇ i reclutament al personal que s'hi ha d'incorporar els pr˛xims mesos.

En aquests sentit, el dia 25 d'abril a les 10.30 h es farÓ una sessiˇ informativa juntament amb representants de la cadena ALDI per a seleccionar a les persones que participaran en un curs de dependent/a de comerš de 100 hores de durada, repartides en 60 hores de formaciˇ te˛rica i 40 hores de prÓctiques en empreses. L'objectiu del curs Ús la preparaciˇ de l'alumnat per a aconseguir l'excelĚlŔncia en l'atenciˇ al client i aprendre les tŔcniques de venda, d'aparadorisme, merchandising i embalatge mÚs actuals per aconseguir despertar l'interŔs, provocar l'acciˇ i fidelitzar el client. La formaciˇ te˛rica es realitzarÓ del 7 al 28 de maig i les prÓctiques, que es faran a comeršos i supermercats del municipi i rodalia, durant el mes de juny.

Com en la resta de formaciˇ ocupacional que es fa des de l'Ajuntament, el curs estÓ destinat a persones que es troben en situaciˇ d'atur. Per participar, les persones interessades han d'estar inscrites al Servei Local d'Ocupaciˇ de PremiÓ de Mar, estar aturades i inscrites com a demandants d'ocupaciˇ al SOC i estar empadronades a PremiÓ de Mar.

Per participar en aquesta acciˇ cal enviar un correu electr˛nic a l'adreša ocupacio@premiademar.cat, trucar al 93.752.91.90 o adrešar-se personalment al Servei Local d'Ocupaciˇ, a les Naus de l'Antiga FÓbrica del Gas.

Imatge de la reuniˇ mantinguda aquesta setmana amb la cap de zona d'Aldi

^