Comunicat sobre la Festa Major
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 MAIG 2018

Arran de diverses consultes per part de la ciutadania, i un cop celebrada una reunió entre representants de l'Ajuntament, de la policia local i de les comissions de Festes i de Pirates i Premianencs sobre el desenvolupament de la pròxima Festa Major, des de la regidoria de Cultura i Festes es vol aclarir el següent:

  • L'Ajuntament, com ho ha fet sempre, continua apostant fermament per la Festa Major i ja fa mesos que treballa en la seva organització.
  • La Festa Major del 2018 mantindrà les activitats principals de cada any, entre les quals hi ha el Desembarcament, i també n'incorporarà de noves. Hi haurà activitats per a tots els públics i totes les edats.
  • Des de l'Ajuntament no s'impulsarà cap activitat que inciti al consum d'alcohol sense control.
  • Es programaran activitats a totes les zones de Premià de Mar, per fer possible que la festa arribi a tothom.
  • L'Ajuntament agraeix la important tasca de totes les entitats i persones que de manera voluntària col·laboren cada any amb la Festa Major. Alguna entitat ha manifestat que no hi vol continuar col·laborant i l'Ajuntament respecta la decisió. Alhora, hi ha entitats i persones que no han col·laborat en edicions anteriors de la Festa Major que aquest any s'han ofert per col·laborar-hi.
  • Des de l'Ajuntament es convida a tots els premianencs i premianenques a participar de la Festa Major amb civisme i evitant qualsevol actitud sexista que no garanteixi la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries.

Foto: Esther de Prades
Foto: Esther de Prades

^