Aquest cap de setmana arriba el Rebombori de la 15a edició
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 MAIG 2018

Els dies 1, 2 i 3 de juny tindrà lloc el Rebombori 2018, el festival que organitzen la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit! i la regidoria de Cultura de Premià de Mar, i que arriba enguany a la seva 15a edició.

Les activitats començaran divendres dia 1 a les 22 h amb el Correfoc Infantil, que comptarà amb 3 colles convidades, i que sortirà de la plaça Nova per acabar a la plaça dels Països Catalans.

Dissabte dia 2, a partir de les 11 h s'han programat activitats familiars a la masia de Can Manent amb jocs i tallers per mostrar les diferents colles de De Bòlit! Ja a la tarda, a les 17.30 h, hi haurà tabalada a la plaça Nova per donar pas a la gran cercavila amb colles convidades que arribarà fins a la plaça dels Països Catalans on es farà una mostra de balls. A les 21 h les activitats es traslladaran a la plaça de l'Ajuntament on es farà sopar popular, i a les 23 h, al mateix espai, es faran els concerts, enguany amb la participació dels valencians Diluvi, els mataronins Fanfarra i el grup de glosa Cor de carxofa. Entremig dels concerts actuaran Inflamats i Burrus.

El diumenge dia 3 les activitats del Rebombori 2018 començaran a les 11.30 h amb una Cercavila infantil des de Can Manent fins a la plaça de l'Ajuntament on a les 12 h es farà la Mostra de colles infantils amb bastoners, tabalers, capgrossos, etc. A la tarda, a les 17.30 h, la mateixa plaça de l'Ajuntament acollirà un taller de danses d'arreu del món, amb Montserrat Rubio, i a les 18.30 h ball folk amb la formació Bauma.

El recorregut de les cercaviles podrà variar depenent de l'estat de les obres que es fan aquests dies a la vila.

Cartell del Rebombori 2018

^