L'Ajuntament consensua amb els veïns la pacificació del trànsit al sector Est-Can Ferrerons
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
05 JUNY 2018

Representants de l'Ajuntament, encapçalats per l'alcalde Miquel Àngel Méndez i el 1r Tinent d'Alcalde, Antoni Subirà, es van reunir ahir amb veïns del sector Est-Can Ferrerons per tractar sobre les propostes de modificació viària que s'havien posat a consulta pública dies enrere.

L'objectiu de la trobada era poder debatre amb els veïns els diferents punts de vista sobre la proposta inicial de l'Ajuntament i arribar al màxim consens . En aquest sentit, es va acordar que no es tallarà el tram del carrer de Ramon de Penyafort entre els carrers dels Batlles i dels Capitans de Mar, tal com s'havia proposat. La circulació d'aquest carrer es manté com estava, en direcció muntanya, però s'afegiran senyals d'stop a les cruïlles. D'altra banda, el carrer de Santiago Rusiñol, que l'Ajuntament proposava deixar únicament en sentit mar, es mantindrà finalment de doble sentit, i incorporarà un bici-carril. Finalment, es va consensuar canviar de sentit el tram del carrer dels Batlles comprès entre els carrers de Santiago Rusiñol i Llevant (carretera de Vilassar de Dalt), que serà en direcció oest i es posaran bandes reductores de velocitat al carrer Doctor Martí Casas.

Cal recordar que l'Ajuntament havia suggerit un seguit de canvis circulatoris al sector Est-Can Ferrerons basant-se en les conclusions del Pla de Mobilitat, confeccionat en el seu moment amb la participació de la ciutadania. Per a la proposta d'aquests possibles canvis també es va voler tenir en compte l'opinió dels veïns i fins al 20 de maig van poder fer aportacions i suggeriments al portal. Ahir es va celebrar al CEM-Premià la trobada per tal que veïns i Ajuntament poguessin prendre de manera conjunta les decisions definitives.

^