L'Ajuntament consensua amb els ve´ns la pacificaciˇ del trÓnsit al sector Est-Can Ferrerons
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 JUNY 2018

Representants de l'Ajuntament, encapšalats per l'alcalde Miquel └ngel MÚndez i el 1r Tinent d'Alcalde, Antoni SubirÓ, es van reunir ahir amb ve´ns del sector Est-Can Ferrerons per tractar sobre les propostes de modificaciˇ viÓria que s'havien posat a consulta p˙blica dies enrere.

L'objectiu de la trobada era poder debatre amb els ve´ns els diferents punts de vista sobre la proposta inicial de l'Ajuntament i arribar al mÓxim consens . En aquest sentit, es va acordar que no es tallarÓ el tram del carrer de Ramon de Penyafort entre els carrers dels Batlles i dels Capitans de Mar, tal com s'havia proposat. La circulaciˇ d'aquest carrer es mantÚ com estava, en direcciˇ muntanya, per˛ s'afegiran senyals d'stop a les cru´lles. D'altra banda, el carrer de Santiago Rusi˝ol, que l'Ajuntament proposava deixar ˙nicament en sentit mar, es mantindrÓ finalment de doble sentit, i incorporarÓ un bici-carril. Finalment, es va consensuar canviar de sentit el tram del carrer dels Batlles comprŔs entre els carrers de Santiago Rusi˝ol i Llevant (carretera de Vilassar de Dalt), que serÓ en direcciˇ oest i es posaran bandes reductores de velocitat al carrer Doctor MartÝ Casas.

Cal recordar que l'Ajuntament havia suggerit un seguit de canvis circulatoris al sector Est-Can Ferrerons basant-se en les conclusions del Pla de Mobilitat, confeccionat en el seu moment amb la participaciˇ de la ciutadania. Per a la proposta d'aquests possibles canvis tambÚ es va voler tenir en compte l'opiniˇ dels ve´ns i fins al 20 de maig van poder fer aportacions i suggeriments al portal. Ahir es va celebrar al CEM-PremiÓ la trobada per tal que ve´ns i Ajuntament poguessin prendre de manera conjunta les decisions definitives.

^