Notes de Premsa
PremiÓ de Mar s'afegeix a la celebraciˇ de la 5a Setmana dels Horaris
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
07 JUNY 2018

L'Ajuntament ha preparat un programa d'activitats amb motiu de la celebraciˇ, de l'11 al 15 de juny, de la 5a Setmana dels Horaris, un esdeveniment impulsat per la Iniciativa per a la Reforma HorÓria que compta amb el suport institucional de la Generalitat.

L'objectiu de la Setmana dels Horaris Ús incidir en la reforma horÓria buscant arribar a un consens sobre la necessitat d'assolir un sistema horari mÚs apropiat als temps actuals, que permeti una millor compensaciˇ entre les activitats laborals i les familiars, socials o culturals.

El ple de PremiÓ de Mar va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups, una mociˇ presentada pels grups municipals del PDeCat, PSC-CP i ERC-JxP de suport a la iniciativa de la Reforma HorÓria que demanava, entre altres qŘestions, instar al Parlament Europeu a la modificaciˇ de la Novena Directiva europea a travÚs de la qual es procedeix anualment al canvi d'horari en dues ocasions, entenent que les circumstÓncies que portaven a realitzar aquest canvi d'horari ja no tenen sentit en l'actualitat. TambÚ es demanava la creaciˇ de la Taula per la Reforma horÓria de PremiÓ de Mar amb els objectius de promoure acords entre l'Ajuntament, el teixit associatiu, social i econ˛mic de la vila i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliaciˇ de la vida personal, familiar i laboral, a travÚs de la millor gestiˇ del temps.

Actes amb el promotor de la Reforma HorÓria Fabian Mohedano

A PremiÓ de Mar les activitats de la Setmana dels Horaris han comenšat aquest matÝ amb una ponŔncia tŔcnica que amb el tÝtol de "La Reforma HorÓria a l'Ajuntament: lÝmits i possibilitats" ha impartit el promotor de la Reforma HorÓria Fabian Mohedano. D'altra banda, el dimarts 12 de juny tindrÓ lloc la constituciˇ de la Taula Premianenca per la Reforma HorÓria, complint l'acord del ple.

L'activitat oberta a la ciutadania dins del programa de la Setmana dels Horaris serÓ una xerrada-colĚloqui titulada "Els reptes de la Reforma HorÓria", tambÚ a cÓrrec de Fabian Mohedano, que es farÓ el divendres 15 de juny a les 19 h a Sala d'Actes del Centre CÝvic.

El Ple de juny s'avanša una hora

Com a gest destacat en el marc d'aquesta 5a Setmana dels Horaris, el ple ordinari del mes de juny, que se celebrarÓ el dimecres dia 20, comenšarÓ a ╝ de 7 del vespre, una hora abans del seu horari habitual.

Un moment de l'acte d'avui sobre la reforma horÓria amb Fabian Mohedano

^