L'Ajuntament demana al departament d'Ensenyament que aturi la retirada del mòdul de l'escola La Lió i s'obrin vies de diàleg
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
07 JUNY 2018

Aquest matí l’Ajuntament ha rebut una comunicació de l’ex responsable de Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental a on s’anunciava la retirada del mòdul de l’escola La Lió. La carta, que tot i que s’ha rebut avui porta data de 30 de maig, arriba després que des de la regidoria d’Ensenyament s’hagi estat sol·licitant de manera reiterada una reunió amb el Director General d’Escoles Públiques per abordar aquest tema i que a dia d’avui no ha estat concedida.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament ha sol·licitat al departament que s’aturi de forma immediata la retirada del mòdul i que es faci una reunió entre ambdues parts per buscar vies de solució.

Cal tenir present que aquest mòdul es considera un element essencial pel bon funcionament de l’escola ja que permet oferir un espai polivalent  molt utilitzat i necessari per a desdoblaments i reforços, entre d’altres funcions.

L’Ajuntament manifesta la seva voluntat de portar a terme totes les accions necessàries per evitar la supressió del mòdul, sempre de manera conjunta amb la comunitat educativa i molt especialment amb direcció i l’AFA de l’escola La Lió. 

Dilluns dia 11 s’ha convocat un Consell Escolar Extraordinari de La Lió amb aquest tema com a únic punt de l’ordre del dia.


Carta de l'Ajuntament al Departament d'Ensenyament

Carta de l'Ajuntament al Departament d'Ensenyament

Fitxer: 180607_Ofici_SSTT_La_Lio__769_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 308,72 kB

^