L'Ajuntament demana al departament d'Ensenyament que aturi la retirada del m˛dul de l'escola La Liˇ i s'obrin vies de diÓleg
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 JUNY 2018

Aquest matÝ l'Ajuntament ha rebut una comunicaciˇ de l'ex responsable de Serveis Territorials Maresme-VallŔs Oriental a on s'anunciava la retirada del m˛dul de l'escola La Liˇ. La carta, que tot i que s'ha rebut avui porta data de 30 de maig, arriba desprÚs que des de la regidoria d'Ensenyament s'hagi estat solĚlicitant de manera reiterada una reuniˇ amb el Director General d'Escoles P˙bliques per abordar aquest tema i que a dia d'avui no ha estat concedida.

Davant aquesta situaciˇ, l'Ajuntament ha solĚlicitat al departament que s'aturi de forma immediata la retirada del m˛dul i que es faci una reuniˇ entre ambdues parts per buscar vies de soluciˇ.

Cal tenir present que aquest m˛dul es considera un element essencial pel bon funcionament de l'escola ja que permet oferir un espai polivalent  molt utilitzat i necessari per a desdoblaments i reforšos, entre d'altres funcions.

L'Ajuntament manifesta la seva voluntat de portar a terme totes les accions necessÓries per evitar la supressiˇ del m˛dul, sempre de manera conjunta amb la comunitat educativa i molt especialment amb direcciˇ i l'AFA de l'escola La Liˇ. 

Dilluns dia 11 s'ha convocat un Consell Escolar Extraordinari de La Liˇ amb aquest tema com a ˙nic punt de l'ordre del dia.


Carta de l'Ajuntament al Departament d'Ensenyament

Carta de l'Ajuntament al Departament d'Ensenyament

Fitxer: 180607_Ofici_SSTT_La_Lio__769_.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 2
Mida: 308,72 kB

^