L'Ajuntament estrena nou web oficial
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
10 JULIOL 2018

Coincidint amb l'inici de la Festa Major, l'Ajuntament disposa des d´avui d´un nou web oficial. La nova pàgina presenta un disseny més modern que permet navegar de forma més fàcil i intuïtiva amb objectiu que la ciutadania pugui trobar amb molta més facilitat la informació municipal. Per fer-ho possible, s'han situat en portada els enllaços als serveis municipals amb les respectives dades de contacte.

A primer cop d'ull, la portada del web presenta, dalt de tot, l'escut municipal, el traductor de Google, l'accés directe als comptes de l'Ajuntament de Facebook, Twitter i Instagram i el cercador del web. Immediatament a sota, apareix un gran banner on destacaran els temes més importants que hi hagi al municipi en cada moment, ara mateix amb el cartell adaptat de la Festa Major i des d'on s'accedeix al web de la Festa. A sota del banner trobem vuit finestres amb colors diferents, que actuen com a enllaços directes a tota la informació. El primer, amb el títol de L'Ajuntament, conté la informació de les diferents regidories entre d'altres, el següent apartat és La Ciutat, on es presenta informació diversa sobre Premià de Mar, les entitats, els equipaments o els telèfons d'interès, segueix Serveis en marxa, amb informació dels serveis municipals i els seus responsables, i Som transparents, on s'ubica la Seu Electrònica i el portal de transparència. En segona fila hi ha la resta de finestres que són Tràmits, amb l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, l'Agenda, l'Alcalde Respon, amb l'agenda de l'Alcalde Miquel Àngel Méndez i els sistemes per a posar-s'hi en contacte com el WhatsApp de l'Alcalde o la Bústia Ciutadana. La darrera finestra és la dedicada a Comunicació on es troben les notes de premsa, l'agenda, actes dels plens o el butlletí d'informació municipal Vila Primília, entre altres coses.

A mesura que es va baixant, el nou web municipal mostra les darreres notes de premsa, anuncis oficials, informació de serveis, les darreres publicacions en les xarxes socials de l'Ajuntament, i accessos directes a webs recomanats, entitats, equipaments i tràmits.

^