Comencen les obres de reforma de la Plaša Maresme
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
17 JULIOL 2018

El projecte inclou la remodelaciˇ de la part alta del carrer de la Plaša

Han comenšat les obres de reforma de la plaša Maresme i de pacificaciˇ del carrer de la Plaša en la seva part superior. L'objectiu de les obres, que recullen les aportacions fetes pels ve´ns en el procÚs participatiu de la primavera de 2016, Ús millorar l'accessibilitat de l'espai tot enderrocant els murs i escales actuals, i fer compatibles les diverses activitats que s'hi fan sense que interfereixen les unes en les altres. Per fer-ho, la plaša s'estructura en diferents altures acotant i separant les diferents Órees d'activitat com l'Órea de descans i l'espai infantil que es farÓ a dos nivells amb paviments tous i saulˇ, i a on es mantindran els elements ja existents a mÚs d'afegir-ne de nous.

Les separacions es faran amb vegetaciˇ i rampes. TambÚ es farÓ un vial que, en una fase posterior, connectarÓ el carrer de la Plaša amb el passatge VallŔs. Pel que fa a l'arbrat, es retiraran els exemplars que presentin problemes estructurals i que puguin significar un perill pels usuaris de la plaša, i se'n plantaran 11 de nous de 5 espŔcies diferents de nova introducciˇ al municipi que permetran ampliar-ne la biodiversitat. TambÚ es reforšaran els parterres amb arbustos i s'engrandiran i enjardinaran els escocells de la via publica dels trams de carrer adjacents a la plaša.

Pel que fa a carrer de la Plaša, el que es busca amb les obres Ús facilitar als vianants el recorregut entre la plaša Maresme i el Caminet, nom que rep el vial que transcorre entre el Camp Municipal de Futbol i el cementiri,enllašant la Riera de PremiÓ amb el carrer de la Plaša. Per fer-ho, tota la part del carrer que coincideix amb la plaša Maresme quedarÓ de paviment ˙nic amb prioritat per a vianants. Al llarg del mur del cementiri se situaran escocells on es plantarÓ vegetaciˇ enfiladissa de forma que, amb el pas dels temps el mur quedarÓ recobert de vegetaciˇ.

Finalment, a la cantonada entre el carrer de la Plaša i el de N˙ria, s'hi fa una placeta pel rep˛s amb arbrat i bancs.

La durada prevista de les obres Ús de 5 mesos. 

Plaša Maresme

^