S'estrena la Ronda PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 SETEMBRE 2018

El nou recorregut urbà és per a tots els públics i es pot fer tant a peu com en bicicleta

Premià de Mar compta des de fa uns dies amb l'anomenada Ronda Premià de Mar, un circuit senyalitzat per passejar o anar en bicicleta que enllaça diferents zones de la vila. La nova ronda té uns 5 km de recorregut i està pensada perquè persones de totes les edats i famílies la puguin fer amb tranquil·litat i sense cap dificultat, practicant alhora una activitat saludable i no sedentària.  

La Ronda Premià de Mar passa, entre d'altres carrers, pel Camí del Mig, Torrent de la Fontsana, Elisenda de Montcada, Núria, Mercè, Santiago Rusiñol, la nova zona del Passeig Marítim, Avinguda Torrent Castells, Gran Via de Lluís Companys, Sant Ferran o la Riera de Premià.

La majoria del recorregut és compartit tant si es fa caminant com si es fa en bicicleta, però alguns trams estan diferenciats, tenint en compte els sentits de circulació dels carrers. Alhora, el circuit coincideix amb diverses places o parcs, de manera que es poden aprofitar com a zones de descans o parada.

Circuit senyalitzat

La Ronda està senyalitzada al llarg de tot el recorregut amb indicacions tant per vianants (en colors blau i verd)  com per a ciclistes (en colors vermell i negre) i va marcant el recorregut que es pot fer en un sentit i altre, informant de les distàncies entre els diferents punts. Hi ha alguna zona que encara no s'ha pogut senyalitzar perquè està en obres, com és el cas de la plaça de la República, a on es farà un cop finalitzin els treballs i, a més, està previst reforçar la senyalització existent al llarg de tot el recorregut.

Fase inicial

La nova Ronda Premià de Mar es troba en la seva fase inicial i es podrà completar o modificar segons les necessitats que es vagin detectant un cop entri en funcionament, així com també a través de les propostes de la ciutadania. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha habilitat un formulari a través del qual es poden enviar valoracions i propostes mitjançant el formulari premiademar.cat/rondapremiademar

Plànol Ronda Premià de Mar

Ronda Premià 2

^