S'estrena la Ronda PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
05 SETEMBRE 2018

El nou recorregut urbÓ Ús per a tots els p˙blics i es pot fer tant a peu com en bicicleta

PremiÓ de Mar compta des de fa uns dies amb l’anomenada Ronda PremiÓ de Mar, un circuit senyalitzat per passejar o anar en bicicleta que enllaša diferents zones de la vila. La nova ronda tÚ uns 5 km de recorregut i estÓ pensada perquŔ persones de totes les edats i famÝlies la puguin fer amb tranquilĚlitat i sense cap dificultat, practicant alhora una activitat saludable i no sedentÓria.  

La Ronda PremiÓ de Mar passa, entre d’altres carrers, pel CamÝ del Mig, Torrent de la Fontsana, Elisenda de Montcada, N˙ria, MercŔ, Santiago Rusi˝ol, la nova zona del Passeig MarÝtim, Avinguda Torrent Castells, Gran Via de LluÝs Companys, Sant Ferran o la Riera de PremiÓ.

La majoria del recorregut Ús compartit tant si es fa caminant com si es fa en bicicleta, per˛ alguns trams estan diferenciats, tenint en compte els sentits de circulaciˇ dels carrers. Alhora, el circuit coincideix amb diverses places o parcs, de manera que es poden aprofitar com a zones de descans o parada.

Circuit senyalitzat

La Ronda estÓ senyalitzada al llarg de tot el recorregut amb indicacions tant per vianants (en colors blau i verd)  com per a ciclistes (en colors vermell i negre) i va marcant el recorregut que es pot fer en un sentit i altre, informant de les distÓncies entre els diferents punts. Hi ha alguna zona que encara no s’ha pogut senyalitzar perquŔ estÓ en obres, com Ús el cas de la plaša de la Rep˙blica, a on es farÓ un cop finalitzin els treballs i, a mÚs, estÓ previst reforšar la senyalitzaciˇ existent al llarg de tot el recorregut.

Fase inicial

La nova Ronda PremiÓ de Mar es troba en la seva fase inicial i es podrÓ completar o modificar segons les necessitats que es vagin detectant un cop entri en funcionament, aixÝ com tambÚ a travÚs de les propostes de la ciutadania. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha habilitat un formulari a travÚs del qual es poden enviar valoracions i propostes mitjanšant el formulari premiademar.cat/rondapremiademar

PlÓnol Ronda PremiÓ de Mar

Ronda PremiÓ 2

^