L'Escola Municipal de M˙sica afegeix una App al seu sistema d'ensenyament
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
06 SETEMBRE 2018

L'Escola Municipal de M˙sica comptarÓ a partir d'aquest curs vinent amb una nova eina didÓctica per a l'ensenyament musical. Es tracta d'una aplicaciˇ per a dispositius electr˛nics (tauletes o telŔfons intelĚligents) desenvolupada per alumnes de l'escola Ginebrˇ de Llinars del VallŔs, que permetrÓ als estudiants l'aprenentatge de les notes i els facilitarÓ la seva prÓctica fora de l'escola.

Coneixedors que l'escola de Llinars tenia entre les seves activitats el desenvolupament d'aplicacions d'aquestes caracterÝstiques, els responsables del centre premianenc els van demanar que els preparessin una amb les propietats que necessitaven. El projecte de l'App es va donar a conŔixer en un acte al centre el 13 de juny passat que va comptar amb la presŔncia dels autors de l'aplicaciˇ.

Superada aquesta primera fase, a partir de setembre s'iniciarÓ la segona, en el decurs de la qual els professors de l'Escola Municipal de M˙sica gravaren els sons dels instruments que hauran de sortir a l'App, s'estudiarÓ la millor manera d'implementar-la perquŔ els alumnes del centre la puguin descarregar. L'App estÓ dissenyada per a diferents nivells i dificultats i la faran servir un centenar d'alumnes de l'Escola de M˙sica. Es calcula que estarÓ operativa el primer trimestre de 2019.

^