3.503 alumnes han començat el curs escolar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
12 SETEMBRE 2018

Un total de 3.503 alumnes han començat el curs escolar 2018-2019 a les escoles públiques i concertades de Premià de Mar. Per cicles, aquests alumnes es divideixen en 73 infants del primer cicle d´educació infantil, 712 al segon cicle d'educació infantil, 1623 a Primària i 1095 alumnes d'ESO.

Durant els mesos de juliol i agost l´Ajuntament ha dut a terme actuacions de manteniment i millora de les instal·lacions als diferents centres perquè estiguessin a punt per a l´inici del curs escolar en el dia d´avui. Aquests treballs han consistit en la pintura dels interiors i les façanes, col·locació de reixes més segures, canvi de porticons de fusta per finestres d´alumini, i la renovació de sorra als patis, entre d´altres. A banda s´han fet actuacions més concretes com l´ampliació de l´office a la planta superior de l´escola bressol o la coberta metàl·lica del passadís als mòduls de l´escola Mar Nova. A aquests treballs s´han d´afegir els realitzats també al llarg del l´estiu a partir del projecte guanyador dels Pressupostos Participatius de 2018, que implicava diverses inversions als centres a partir de les propostes de les diferents AFAs.  

Cal recordar que aquest curs, per segon any consecutiu, l´Ajuntament subvenciona els llibres i material escolar als alumnes empadronats a Premià de Mar dels centres escolars de Premià de Mar i Premià de Dalt. Amb aquest subvenció es vol fomentar la cultura del reciclatge dels llibres de text, així com també ajudar amb el material escolar als centres que opten per no utilitzar llibres. Els alumnes beneficiats per aquesta iniciativa pertanyen a les escoles El Dofí, Sant Cristòfol, La Lió, Mar Nova, Montserrat, El Pilar, La Salle, Assís, Santa Anna i Marià Manent i als instituts Premià de Mar i Valerià Pujol. 

^