L'Ajuntament signa dos convenis amb la FAGEM i la PIMEC per potenciar el comerç i l'ocupació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
18 SETEMBRE 2018

Aquesta setmana ha tingut lloc l'acte de signatura conjunta de dos convenis de col·laboració entre el consistori i les entitats Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), i PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord. En tots dos casos, l'objecte del conveni és el de potenciar el compromís per l'ocupació i el comerç i el desenvolupament econòmic de Premià de Mar.

En concret, el conveni signat amb la FAGEM busca la cooperació estable entre l'Ajuntament i l'entitat en polítiques de promoció econòmica i ocupació, i promoció del municipi, treballant en aspectes com l'educació i la formació, la mobilitat, el medi ambient i la responsabilitat social. A partir del conveni, les parts es comprometen a afavorir les pràctiques d'alumnes de l'FP de Premià de Mar entre les empreses vinculades a la FAGEM, o a col·laborar  amb la Borsa de Treball de l’Ajuntament, per afavorir la inserció laboral de les persones demandants d'ocupació del municipi, fent difusió d'aquest servei entre les empreses associades i col·laborant en la prospecció de les necessitats del teixit empresarial del municipi i el seu entorn.

Per la seva part, a partir del conveni signat per l'Ajuntament amb PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord s'estableix un sistema de col·laboració amb la intenció de contribuir al desenvolupament econòmic i estratègic de Premià de Mar, procurant augmentar la competitivitat de les empreses en l'àmbit del comerç urbà de proximitat. Mitjançant el conveni, l'Ajuntament es compromet a difondre entre les empreses i ciutadans del municipi les funcions i activitats de la PIMEC, mentre que aquesta agafa el compromís d'emprendre accions en els àmbits de la professionalització en l'àmbit del comerç, la integració de col·lectius empresarials nouvinguts, la promoció de l'associacionisme i el desenvolupament de jornades formatives acordades amb l’Ajuntament dirigides al comerç de Premià de Mar.

A l’acte de signatura han assistit, per part de l’Ajuntament, l’Alcalde Miquel Àngel Méndez i el Regidor de Promoció Econòmica David Gutiérrez, per part de la FAGEM, la seva presidenta Roser Moré i per part de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, el seu president Carles Gironès.

Els representants municipals i de la FAGEM després de la signatura del conveni.

^