Arranjament d'asfaltat a diversos carrers de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 NOVEMBRE 2018

Aquesta setmana comencen actuacions d'arranjament a l'asfaltat d'un seguit de trams de carrers de Premià de Mar. L'objectiu no és asfaltar carrers sencers, sinó fer reparacions puntuals amb asfalt en calent de desperfectes del paviment que habitualment ha reparat la brigada amb asfalt en fred i que amb el pas dels temps, i a causa de les seves característiques, acaba saltant sobretot en episodis de pluja. De fet, molts d'aquests carrers formen part d'un llistat per a propers treballs d'urbanització a curt i mitjà termini.

En concret, aquestes actuacions es faran al carrer de la Unió entre Ramon Llull i Joan Prim; a la Gran Via de Lluís Companys, entre Joan Prim i Ramon Llull; a Mossèn Jacint Verdaguer, entre la Riera de Premià i la carretera de Vilassar de Dalt; a la cruïlla dels carrers de Santiago Rusiñol amb Mossèn Jacint Verdaguer; al carrer de Joan Prim, entre el carrer del Pilar i al Gran Via de Lluís Companys; al carrer de la Plaça, entre Enric Granados i Mossèn Jacint Verdaguer; al Camí del Mig, entre el passatge del General Prim i el carrer de Joan Prim i entre Elisenda de Montcada i el torrent de la Fontsana; al passatge de l'Empordà; a trams dels carrers de Narcís Monturiol i de Milà i Fontanals; a un tram del carrer de Sant Mateu entre l'avinguda de Roma i el carrer de Ponent; al carrer de la Indústria; al tram final del carrer dels Capitans de Mar; al carrer de Ramon de Penyafort, entre Sant Miquel i del Doctor Martí Casas, i a diversos trams del carrer de Can Pou.

Cada actuació tindrà una durada d'entre un i dos dies entre el fressat i l'asfaltat, temps durant els quals es tallarà el carrer a la circulació i es prohibirà l'aparcament. Hi haurà treballs simultanis a diversos punts de la vila amb una durada total que es preveu de dues setmanes aproximadament.

^