Obres de reforma al parc de l'U d'Octubre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 NOVEMBRE 2018

Aquesta setmana han començat els treballs de reforma al parc de l'U d'Octubre, la zona verda que es troba a la Riera de Premià entre el carrer d'Antoni Gaudí i el passeig de Circumval·lació, al davant del poliesportiu del Voramar.

El parc de l'U d'Octubre formarà part del corredor biològic del qual ja en formen part les places de Salvador Moragas i de l'Esperanto, i la Riera de Premià. Per fer-ho, l'espai seguirà amb la mateixa línia d'incloure espècies adequades al canvi climàtic, que necessiten un baix manteniment hídric, aclimatades a sòls pobres i amb major resistència a les plagues. El projecte contempla canviar l'arbrat, ja que els arbres ampolla que hi ha actualment no han prosperat adequadament, probablement com a conseqüència de la mala qualitat del terra, per la qual cosa es retirarà la sorra actual i es canviarà per una altra. Amb el nou arbrat es buscarà millorar la biodiversitat del municipi amb tipologies que fins ara no existien a la població. A més dels arbres, al parc s'hi trobaran també arbustos baixos de floració estacional, i prats de papallones.

A banda del canvi en la vegetació, les obres de reforma del parc de l'U d'Octubre permetran resoldre el problema de corriment de sorres cap al carrer que hi ha en aquell indret quan plou. El projecte contempla també la instal·lació de sistemes de reg, il·luminació, i una zona d'activitats. Les entrades als habitatges que donen al parc es marcaran amb camins de llambordes i hi haurà un camí principal de sauló que portarà a una zona de jocs infantils. El termini d'execució de les obres és de quatre mesos.

Plànol del projecte de les obres de la plaça 1 d'Octubre

^