Comencen obres de reforma de la plaša de la Sardana
Les obres, que han estat consensuades amb els ve´ns de la plaša, busquen reduir sorolls i actuacions incÝviques
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 NOVEMBRE 2018

Aquest matÝ ha comenšat la primera fase de les obres de reforma de la plaša de la Sardana. L'actuaciˇ tÚ per objectiu la disminuciˇ de sorolls i evitar situacions d'incivisme entorn de la plaša, per la qual cosa les modificacions han estat prŔviament consensuades amb els ve´ns.

Els primers treballs consisteixen en l'eliminaciˇ de la grada que hi ha a la part sud de la Plaša, la mÚs propera al carrer de l'Esperanša i a la plaša Nova. La graderia se substituirÓ per un pla inclinat cobert per un paviment que permet el creixement de vegetaciˇ entre les llambordes. TambÚ se suprimirÓ la rampa que hi ha al costat de la sortida de vianants sud-oest del pÓrquing p˙blic. Aquesta rampa es troba en molt mal estat i Ús un punt de difÝcil neteja i procliu a actituds incÝviques. S'elimina tambÚ una escala que hi ha al costat dret de la rampa d'accÚs de vehicles a l'aparcament des del Passatge d'en Manent.

En aquesta fase de les obres de reforma de la plaša de la Sardana s'actuarÓ tambÚ a sota de la porxada. En concret es comenšarÓ a substituir el paviment de panot per un de continu per minimitzar el soroll que fan patinets, skates, etc.

S'espera que les obres de la primera fase acabin durant la segona quinzena de gener. En funciˇ de la disposiciˇ pressupostÓria s'aniran executant les successives fases de transformaciˇ de la plaša, aportant una major presŔncia de vegetaciˇ, reparant o substituint els elements en mal estat i eliminant racons existents per facilitar la neteja i el bon ˙s de la plaša.    

^