Es constitueix el Consell d'Infants del curs 2018-2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
03 DESEMBRE 2018

Un acte a l'auditori de l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar va servir dissabte, 1 de desembre per a fer l'acte de constitució del Consell d'Infants del curs 2018-2019.

El Consell d'Infants és un òrgan creat l'any 2014 amb l'objectiu que els nens de les escoles públiques i concertades de Premià de Mar tinguin un mitjà per fer arribar a l'Ajuntament les seves impressions sobre el municipi, al mateix temps que s'impliquen en la recerca de millores per a la ciutat. Els consellers, alumnes de 5è i 6è de primària que han estat escollits en un procés electoral, tenen la tasca de traslladar al plenari les inquietuds dels seus companys de classe, i al mateix temps presentar davant d'ells els temes que es tracti al consell per tal de debatre'ls.

El Consell d'Infants d'aquest curs està format per Gabriel Lastras, Antoni Serrano, Achraf Kabbach, Biel Alda, Bernat Solé, Adam Pons, Lucía Méndez, Esther Martín, Abril Boya, Pol Carmona, Esteve Navarro, Claudia Núñez, Hilary Cañizares, Naira Falcó, Max Bonet, Gala Amado, Estel Torres, Arantxa Vallès, Paola Andrea Oviedo, Marta Roca, Aroha Rodríguez i Guillem Martín.

L'acte de constitució del nou Consell d'Infants va comptar amb la presència de l'alcalde Miquel Àngel Méndez i del regidor d'Ensenyament Rafa Navarro, a més d'altres regidors del consistori.

^