Agenda Premià de Mar
Àrees
Tipus d'actes
DataSilvana
El Documental del Mes
Silvana

Silvana és una rapera que ha conquerit Escandinàvia amb les seves cançons intransigents contra totes les formes d'opressió. Icona i activista de la comunitat queer, es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, i s'ha convertit en la veu d'una nova generació de joves inconformistes. Un viatge des dels primers anys de la seva carrera com a artista underground fins a convertir-se en una veritable icona contemporània, sent el centre d'atenció de centenars d'adolescents i seguidors.

Al mateix temps, s'enamora de la cantant Beatrice Eli, referent de la música pop a Suècia. Una història d'amor íntima que ens descobreix, com diu la mateixa Silvana, que “no hi ha superherois, només éssers humans”.

La història de la Silvana és universal i parla de la força que es necessita per aconseguir ser un mateix. Un documental inspirador que explora noves formes narratives i que pretén posar el seu gra de sorra a una revolució on les dones joves es converteixin en creadores, artistes i líders del demà.


Més informació a https://www.patronatpremia.cat

×  
ARXIUS/videos/agenda/Silvana._Enero_2019.evid Silvana. Gener 2019 ARXIUS/videos/agenda/Silvana._Enero_2019.evid Silvana. Gener 2019
Lloc Patronat Teatre, Josep Paradeda, 26
Data 12 i 20 de gener, 19.00 h
Durada 91 minuts
Preu 4€ general, 3€ soci
Tipus d'acte Cinema
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^