Es concedeixen ajuts per valor de 78.341,10 € per la Llei de Barris
Els ajuts són per a 6 projectes de rehabilitació al barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
17 GENER 2019

L'Ajuntament ha aprovat les justificacions dels ajuts econòmics per a 6 projectes de rehabilitació d'edificis per un valor total de 78.341,10 €. La concessió d'aquests ajuts s'emmarca en el Projecte d'Intervenció Integral Santa Maria—Santa Anna-Tió (Pla de Barris), que comptava amb una consignació inicial de 350.000 €, amb la qual cosa resta un romanent de 271.658,90 € disponibles per a una segona convocatòria aquest 2019.

L´import subvencionat suposa un 72,60% del cost global dels projectes, de manera que els beneficiaris han hagut de fer-se càrrec de les despeses per valor de 29.569,80 €, que suposa el 21,40% restant.

Els ajuts concedits han estat per a 6 projectes que han permès als seus beneficiaris reparar cobertes dels edificis, baixants, aluminosi, humitats, claus de pas i altres deficiències estructurals esdevingudes amb el pas dels anys i que han requerit d´intervenir-hi. L'objectiu de la convocatòria era el de millorar l'habitabilitat en una zona, el barri de Santa Maria–Santa Anna-Tió, en la qual la majoria dels edificis tenen més de 30 anys d'antiguitat.

L'Ajuntament va fer difusió d'aquests ajuts mitjançant la distribució pel barri de volants informatius i contactes amb administradors de finques, que han rebut assessorament tècnic municipal des de la convocatòria fins a la justificació.

Cal recordar que el Projecte d'Intervenció Integral al barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió és possible gràcies a un conveni de col·laboració signat el 2010 entre l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, a partir del qual cada administració es fa càrrec del 50% del cost d'aquests ajuts.

^