Benvinguda a 21 nous treballadors de plans d'ocupació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
04 FEBRER 2019

Aquest matí s'ha fet a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas l'acte de benvinguda a 21 persones provinents de plans d'ocupació que han començat a treballar a diferents departaments de l'Ajuntament de Premià de Mar. Els nous treballadors, que es trobaven tots ells en situació d'atur, treballaran a l'Ajuntament amb contractes temporals amb una durada d'entre 6 i 12 mesos.

Els nous contractes s'emmarquen dins dels programes de Treball i Formació i de Treball als Barris, subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu, en el cas d'alguns dels contractes de Treball i Formació.

Part dels nous treballadors es van incorporar als seus llocs de feina a finals de desembre i altres ho han fet en data del 31 de gener passat. Els perfils contractats han estat de peó de brigada d'obres, peó de brigada de jardineria, agents cívics, conserges, auxiliars de serveis, un tècnic auxiliar de coordinació, dos integradors socials i un tècnic de turisme.

En l'acte de benvinguda han estat presents l'alcalde, Miquel Àngel Méndez, i els regidors de Promoció Econòmica i recursos humans, David Gutiérrez i Eloi Maristany, respectivament.

^