Jornades de portes obertes a les escoles de PremiÓ de Mar
El 23 de marš l'Ajuntament durÓ a terme una jornada de portes obertes conjunta de les escoles p˙bliques
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
06 FEBRER 2019

L'escola El Pilar encetarÓ el pr˛xim 23 de febrer, dissabte, les jornades de portes obertes a les escoles de PremiÓ de Mar que s'estendran fins al mes d'abril. Els segŘents centres a fer aquesta activitat seran l'escola AssÝs, el dissabte 9 de marš; La Salle, el diumenge 10 de marš; La Liˇ, el dilluns 18 de marš; la Mar Nova, el dimarts 19 de marš; el Sant Crist˛fol, el dimecres 20 de marš; El DofÝ, el dijous 21 de marš; l'escola Montserrat, el divendres 22 de marš i l'Institut PremiÓ de Mar, el dissabte 23 de marš. A banda d'aquests centres, l'Escola Municipal de M˙sica farÓ jornada de portes obertes el dissabte 30 de marš i l'Escola Bressol Municipal el dilluns 29 d'abril. Podeu consultar els horaris en el cartell adjunt o al web municipal.

A banda d'aquestes sessions, l'Ajuntament, de la mÓ dels centres que s'hi sumin, organitzarÓ el 23 de marš, d'11 a 14 h, una jornada de portes obertes conjunta de les escoles p˙bliques de la vila. SerÓ el segon any consecutiu en quŔ es duu a terme aquesta activitat.

Podeu consultar la informaciˇ sobre les preinscripcions de cara al pr˛xim curs seguint aquest enllaš del web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Cartell jornades de portes obertes de les escoles

^