Jornades de portes obertes a les escoles de Premià de Mar
El 23 de març l'Ajuntament durà a terme una jornada de portes obertes conjunta de les escoles públiques
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
06 FEBRER 2019

L'escola El Pilar encetarà el pròxim 23 de febrer, dissabte, les jornades de portes obertes a les escoles de Premià de Mar que s'estendran fins al mes d'abril. Els següents centres a fer aquesta activitat seran l'escola Assís, el dissabte 9 de març; La Salle, el diumenge 10 de març; La Lió, el dilluns 18 de març; la Mar Nova, el dimarts 19 de març; el Sant Cristòfol, el dimecres 20 de març; El Dofí, el dijous 21 de març; l'escola Montserrat, el divendres 22 de març i l'Institut Premià de Mar, el dissabte 23 de març. A banda d'aquests centres, l'Escola Municipal de Música farà jornada de portes obertes el dissabte 30 de març i l'Escola Bressol Municipal el dilluns 29 d'abril. Podeu consultar els horaris en el cartell adjunt o al web municipal.

A banda d'aquestes sessions, l'Ajuntament, de la mà dels centres que s'hi sumin, organitzarà el 23 de març, d'11 a 14 h, una jornada de portes obertes conjunta de les escoles públiques de la vila. Serà el segon any consecutiu en què es duu a terme aquesta activitat.

Podeu consultar la informació sobre les preinscripcions de cara al pròxim curs seguint aquest enllaç del web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Cartell jornades de portes obertes de les escoles

^