Cessió d'ús d'un local municipal per a un servei d'assistència per a persones grans
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
08 FEBRER 2019

Aquest matí s´ha signat el conveni mitjançant el qual l'Ajuntament cedeix l'ús del local municipal del carrer de la Unió núm. 40 a l'empresa Mir Serveis Socials, SCCL per oferir un espai diürn de trobada amb activitats i serveis per a persones grans.

Tal com estipula el conveni, l'empresa oferirà a persones derivades pels Serveis Socials de l'Ajuntament servei d'atenció diürna, transport adaptat, servei de menjador i de dutxes assistides. També es contempla l'atenció a possibles urgències.

El conveni, que té una durada de quatre anys, prorrogables a quatre anys més, implica per a l'empresa l'obligació de mantenir la seva condició d'entitat sense ànim de lucre, per tant, no poden tenir beneficis i, si en tenen, els hauran de reinvertir en la millora del servei. Atenent que la cessió del local per part de l'Ajuntament és gratuïta, el cost dels serveis a cobrar als usuaris haurà d'estar per sota dels preus de mercat. D'altra banda, Mir Serveis Socials haurà de fer-se càrrec de les despeses de manteniment i neteja del local.

Està previst que el local municipal del carrer de la Unió obri amb el nou servei a mitjans del pròxim mes d'abril. Prèviament s'haurà fet una jornada de portes obertes.

A la signatura del conveni hi ha estat presents, per part de l´Ajuntament, l´alcalde Miquel Àngel Méndez; el segon tinent d'alcalde, David Gutiérrez i la regidora de Serveis Socials, Imma Morales. En nom de Mir Serveis socials, SCCL va signar el seu president, Ramon Marcos.              

^