Agenda Premià de Mar
Àrees
Tipus d'actes
DataEls cistells de la Caputxeta
#PetitsAlTeatre
ELs cistells de la caputxeta

Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l'any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març... I així fins a completar la dotzena. I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l'any s'hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta.

Samfaina de Colors fem una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l'any.

I, ja que hi som, cantarem diverses cançons assenyalades per a cadascuna de les principals dates festives. Cançons de festa, de fer feina, de Nadal... Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de Colors en estat pur.

Lloc Patronat Teatre, Josep Paradeda, 26
Preu 7€ general, 5€ soci
Tipus d'acte Música, Teatre i altres espectacles
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^