La ciència, protagonista dels Diumenges en família de febrer
L'activitat es farà aquest proper diumenge, dia 17 de febrer, a la plaça Maresme
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 FEBRER 2019

Els jocs al voltant de la ciència seran l'eix de l'edició del mes de febrer dels Diumenges en família que, sota el títol d'Experimenta amb la ciència, tindrà lloc diumenge vinent a la plaça Maresme.

Durant l'activitat, que començarà a les 11 h, els nens i les seves famílies tindran l'ocasió d'apropar-se a diferents disciplines científiques comptant amb un planetari mòbil, un telescopi o una carpa astronòmica. Aquest edició dels Diumenges en família presenta també un espectacle de ciència en el qual un científic i la seva ajudant duran a terme experiments per explicar, de forma didàctica i divertida, quines són les característiques físiques i químiques dels planetes del nostre sistema solar.

Aquesta activitat serà la primera que es farà a la plaça Maresme, al carrer de Núria a tocar del Camp Municipal d'Esports, i que es va remodelar a finals de l'any passat a partir de les aportacions recollides dels veïns en un procés participatiu.

Cal recordar que els Diumenges en família ofereixen activitats obertes a tothom amb temàtiques diferents cada tercer diumenge de mes a un indret diferent de la vila.

Diumenges en familia

^