L'Ajuntament signa un conveni per participar en el projecte “Cap nen/a sense conte”
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
25 FEBRER 2019

Aquest matí s´ha signat un conveni de col·laboració entre l´Ajuntament de Premià de Mar i l´Associació Educativa i Formativa TBCLASS. L´acord recull que el consistori farà una aportació per contribuir al finançament del cinquè conte del projecte literari “Cap nen/a sense conte”, que impulsa aquesta entitat, i que es titula “El tresor del Pirata Ferric”. A canvi, TBCLASS lliurarà a l´Ajuntament 600 exemplars del conte abans de la diada de Sant Jordi que seran distribuïts per les escoles de la vila.

L´Associació Educativa i Formativa TBCLASS és una associació sense ànim de lucre formada per mestres i professors que es dedica a realitzar activitats relacionades amb la formació, l´aprenentatge i recerca educativa. En concret, el projecte “Cap nen/a sense conte” va néixer el curs 2013-14 amb l´objectiu de fomentar l´hàbit de la lectura i els valors del treball en equip i la cultura de l´esforç entre els més petits. 

Cal recordar que l´any passat es va signar el mateix conveni, en aquella ocasió per a l´edició del quart llibre de la col·lecció que duia per títol “El Pastisser de Torregrossa”.

El conveni l´han signat, per part de l´Ajuntament, l´alcalde Miquel Àngel Méndez i el regidor d'Ensenyament Rafa Navarro, i Antoni Argent en representació de l´Associació Educativa i Formativa TBCLASS.

^