L'Ajuntament signa un conveni per participar en el projecte “Cap nen/a sense conte”
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 FEBRER 2019

Aquest matí s'ha signat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Premià de Mar i l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS. L'acord recull que el consistori farà una aportació per contribuir al finançament del cinquè conte del projecte literari “Cap nen/a sense conte”, que impulsa aquesta entitat, i que es titula “El tresor del Pirata Ferric”. A canvi, TBCLASS lliurarà a l'Ajuntament 600 exemplars del conte abans de la diada de Sant Jordi que seran distribuïts per les escoles de la vila.

L'Associació Educativa i Formativa TBCLASS és una associació sense ànim de lucre formada per mestres i professors que es dedica a realitzar activitats relacionades amb la formació, l'aprenentatge i recerca educativa. En concret, el projecte “Cap nen/a sense conte” va néixer el curs 2013-14 amb l'objectiu de fomentar l'hàbit de la lectura i els valors del treball en equip i la cultura de l'esforç entre els més petits. 

Cal recordar que l'any passat es va signar el mateix conveni, en aquella ocasió per a l'edició del quart llibre de la col·lecció que duia per títol “El Pastisser de Torregrossa”.

El conveni l'han signat, per part de l'Ajuntament, l'alcalde Miquel Àngel Méndez i el regidor d'Ensenyament Rafa Navarro, i Antoni Argent en representació de l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS.

^