Premià de Mar estrena marca de promoció turística
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
28 FEBRER 2019

Durant el 2018 s´ha estat elaborant el Pla estratègic de turisme 2018-2022 de Premià de Mar, que té per objectiu aprofitar les singularitats de la vila per convertir-la en una destinació turística reconeguda i contribuir d´aquesta manera al seu creixement sostenible. Un dels eixos que inclou el pla és la creació i disseny d´una marca per a la promoció de Premià de Mar com a destinació turística, que ja ha finalitzat. El nou logotip, que es començarà a aplicar aviat per identificar totes aquelles accions relacionades amb la promoció de la ciutat, s´ha creat prenent com a punt de partida la relació de la vila amb el mar.

Paral·lelament, s´ha dut a terme una diagnosi per establir quina és la situació actual i quins són els punts a treballar per arribar als objectius marcats. Mentre es va fer aquesta diagnosi, i entre altres accions, es van realitzar visites tècniques als principals punts d´atracció turístics i recreatius de la vila i es va dur a terme un taller participatiu en el qual van prendre part representants de les diferents entitats de caràcter social i econòmic de Premià de Mar. 

A partir d´aquesta diagnosi, en l'actualitat es treballarà per aprofitar els punts forts que s'han posat de manifest, com són els museus Romà i de l´Estampació, el comerç o la possibilitat de practicar esports nàutics, i a contrarestar els inconvenients, com és la proximitat amb Barcelona o la competència amb les poblacions de l´entorn.

El Pla estratègic de turisme 2018-2022 l'ha dut a terme la consultora Pax#, contractada per la Diputació de Barcelona dins del Catàleg de Serveis i Activitats 2017.

^