Programa d'actes del Dia Internacional de les Dones
El divendres 8 de març, a les 13 h, es farà una concentració a la plaça de l'Ajuntament i la lectura dels manifestos
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
05 MARÇ 2019

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i per aquest motiu l'Ajuntament ha preparat un programa d'activitats. La primera acció es troba a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, on entre el 6 i el 16 de març hi haurà una taula de llibres d'autores i autors per l'equitat de gènere i LGTBI. El mateix divendres 8 de març a les 20 h es farà la Trobada de Dones que enguany tindrà lloc al Museu de l'Estampació i on hi haurà les actuacions del Cor de noies de l'Escola Municipal de Música, de Merche8A i de la Dj Marikarmen. Se servirà un pica-pica. L'entrada serà segons aforament. També el dia 8, una hora abans de la Trobada de dones, a les 19 h, a la sala Premiart, al carrer de Sant Antoni Núm. 3, s'inaugurarà l'exposició La Dona i l'Art que es podrà visitar fins al 17 de març. Finalment, el divendres 15 de març, a les 17.30 h, es farà al Centre Cívic del carrer de l'Esperança Núm. 19 el Teatre Fòrum Toca de peus a terra, a càrrec de l'entitat Impacta't.

Autodefensa i taller de teatre

A banda d'aquestes activitats, i tal com porta fent-se els darrers anys, tots els dimarts del 5 de març al 30 d'abril, excepte el 23 d'abril, diada de Sant Jordi, i de 10 a 11 h, es faran les sessions del taller d'autodefensa per a dones al gimnàs Taekwondo Avellaneda, a la Gran Via de Lluís Companys, Núm. 182. D'altra banda, tots els dilluns i dimecres, de 10.30 a 12 h, fins al 27 de juny s'impartirà a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras el Taller de Teatre que va a càrrec de Carme Abal de l'Associació Inalbis. En tots dos casos les inscripcions es poden fer a la Nau 2 de les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas, al carrer de Joan XXIII, Núm. 2-6, o trucant al telèfon 93 741 74 04, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, o bé escrivint a l'adreça electrònica igualtat@premiademar.cat

Vídeo amb 8 dones premianenques

D'altra banda, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, 8 dones premianenques de diversos àmbits i edats han participat en aquest vídeo on expliquen el seu orígens i parlen de les seves experiències i de les aportacions que han fet a la societat i pels drets de les dones.

Les activitats del Dia Internacional de les Dones 2019 les organitza l'Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.

Cartell de les activitats del Dia de les Dones

Manifest Dia Internacional de les Dones 2019

Manifest Dia Internacional de les Dones 2019

Fitxer: MANIFEST_8_DE_MARC_DE_2019_vdefinitiva.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 89,46 kB

^