Fins al 31 de març es poden sol·licitar parades per a la Fira de Sant Jordi
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
07 MARÇ 2019

El 31 de març finalitza el termini per sol·licitar tenir una parada a la Fira de llibres i roses de Sant Jordi. Les persones o entitats interessades han de presentar una instància a l'OVAC indicant si es vol vendre llibres o roses i els metres lineals que es demanen. A la instància s'ha de fer constar també si el peticionari és una empresa, un comerç o una entitat de Premià de Mar.

Un cop rebudes les instàncies s'atorgaran els corresponents llocs fins al màxim previst, prioritzant les empreses, els establiments comercials i les entitats de Premià de Mar. També es prioritzarà el llibre nou per davant de les roses i dels llibres usats.

Cal destacar que únicament s'autoritzaran les parades que s'ubiquin dins la mateixa Fira del llibre i de la rosa, que es realitzarà a la plaça de l'Ajuntament. També es podrà autoritzar una parada davant dels establiments de la vila que, de manera ordinària, venguin llibres nous i flors. En cap cas s'autoritzarà la instal·lació d'una parada de venda de llibres o roses fora dels llocs esmentats anteriorment.

^