Agenda Premià de Mar
Àrees
Tipus d'actes
DataNamrud. El problemàtic
El Documental del Mes
Namrud

Jowan Safadi és un famós i controvertit músic palestí-israelià. Les seves lletres i cançons són plenes de denúncia sobre la situació al territori. Investigat per “incitació al terrorisme” i arrestat en alguna ocasió, s´haurà de fer càrrec del seu fill adolescent i això l´obligarà a afrontar responsabilitats paternals mentre continua lluitant pels seus ideals.

Amb la seva banda Fish Samak, escriu cançons de crítica social i que parlen de política i, a poc a poc, s´ha guanyat una gran comunitat de fans al món àrab. Jowan no té por a expressar l´opinió ni a tractar temes tabú, fet que li ha portat problemes més d´una vegada. Mentrestant, també haurà d´afrontar els reptes que comporta la seva nova paternitat en solitari.

Decidit, no deixarà de lluitar a través del seu art per un lloc on viure en pau, on ell, el seu fill i la seva gent, puguin sentir-se segurs i amb possibilitats de prosperar. Namrud, nom que fa al·lusió al personatge bíblic que va construir la Torre de Babel, és la història d´un esperit lliure que viu al bell mig d´un dels conflictes polítics i territorials més antics i complexos del món.

Lloc Patronat Teatre, Josep Paradeda, 26
Data Dissabtes 6 i 27 d'abril
Preu 4€ general, 3€ soci
Tipus d'acte Cinema
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
^