Convocatòria de procés selectiu per a persones en situació d'atur
El termini de presentació de sol·licituds acaba el pròxim divendres 15 de març
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
11 MARÇ 2019

S’ha obert una nova convocatòria de feina temporal a l’Ajuntament. Els perfils a contractar són d’auxiliar administratiu (2 persones)  i dinamitzador/a de Promoció de la Ciutat (1 persona). El termini de presentació de sol·licituds acaba el divendres 15 de març.

Per participar en aquests processos de selecció és imprescindible que les persones estiguin en situació d’atur i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del registre electrònic mitjançant una instància genèrica, o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Plaça de l’Ajuntament, 1) en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimarts i dijous també de 14 a 19.30 h, preferentment amb cita prèvia.

La documentació necessària per participar al procés de selecció serà presentada el dia de l’entrevista, el qual es comunicarà oportunament a les persones inscrites.

Aquestes contractacions estan subvencionades per la Diputació de Barcelona dins del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020.

Per a més informació us podeu adreçar al Servei Local d’Ocupació, carrer Joan XXIII, Núm. 2 (Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas). Telèfon 93 752 91 90. Horari de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h, o bé escrivint a l’adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat  

^