Presentat el llibre Un mar de Premià escrit per dotze autors locals
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 MARÇ 2019

El dijous 28 de març, va tenir lloc a la biblioteca municipal Martí Rosselló i Lloveras l'acte de presentació del llibre de relats Un mar de Premià. El llibre ha estat escrit per dotze autors premianencs o molt vinculats amb Premià de Mar: Mireia Vancells, Hermes Prous, Carme Santamaría, Iñaki Marín, José Briones, Salva Sánchez, Isabel Verdú, Maria Teresa Farreny, Sergio Laserna, Salva Redón, Josepa Elena Sopeña i Pep Bras. Les dotze històries, de temàtiques i estils diferents, escrites algunes en català i altres en castellà, tenen com a protagonista Premià de Mar. Per la seva part, la fotografia de la portada, una imatge del nucli històric de la vila presa des del mar, ha estat aportada per Jaume Llinares, de l'entitat premianenca Grup Fotogràfic Argent.

El llibre, del cost del qual se n'ha fet càrrec l'Ajuntament, ha estat publicat per l'editorial Quaderns de la Font del Cargol, que també s'encarrega de la seva distribució. Un mar de Premià ha sortit al carrer amb un tiratge de 300 exemplars que es podran trobar a les biblioteques de la comarca, i a les llibreries a un preu de 15 €.

En l'acte de presentació hi van ser presents els dotze autors d'Un mar de Premià i hi van intervenir l'Albert Calls, periodista i escriptor, i la Carme Santamaría en nom dels escriptors.

^