Càpsules de Recerca Activa de Feina
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2019

El Servei Local d'Ocupació de Premià de Mar ha posat en marxa un seguit de sessions formatives temàtiques amb l'objectiu de proporcionar a les persones usuàries recursos que els facilitin la inserció laboral i a la seva promoció professional.

Aquestes càpsules de recerca activa de feina es fan tots els dilluns a les 10.30 h al Club de la Feina. Són de curta durada i estan dissenyades per a grups reduïts, de manera que es puguin treballar de forma pràctica eines que ajudin a millorar les competències i habilitats en aspectes com l'elaboració i/o millora del currículum, les dinàmiques de grup, les entrevistes de treball, la recerca activa de feina per internet, etc.

La pròxima sessió es farà el dia 6 de maig i tractarà sobre la selecció.

Les persones que vulguin participar en aquestes sessions cal que estiguin inscrites al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Premià de Mar.

Per a més informació us podeu adreçar al Servei Local d'Ocupació, carrer Joan XXIII, Núm. 2 (Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas). Telèfon 93 752 91 90. Horari de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h, o bé escrivint a l'adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat    

Càpsules de recerca activa de feina

^