Càpsules de Recerca Activa de Feina
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2019

El Servei Local d'Ocupació de Premià de Mar ha posat en marxa un seguit de sessions formatives temàtiques amb l'objectiu de proporcionar a les persones usuàries recursos que els facilitin la inserció laboral i a la seva promoció professional.

Aquestes càpsules de recerca activa de feina es fan tots els dilluns a les 10.30 h al Club de la Feina. Són de curta durada i estan dissenyades per a grups reduïts, de manera que es puguin treballar de forma pràctica eines que ajudin a millorar les competències i habilitats en aspectes com l'elaboració i/o millora del currículum, les dinàmiques de grup, les entrevistes de treball, la recerca activa de feina per internet, etc.

La pròxima sessió es farà el dia 6 de maig i tractarà sobre la selecció.

Les persones que vulguin participar en aquestes sessions cal que estiguin inscrites al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Premià de Mar.

Per a més informació us podeu adreçar al Servei Local d'Ocupació, carrer Joan XXIII, Núm. 2 (Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas). Telèfon 93 752 91 90. Horari de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h, o bé escrivint a l'adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat    

Càpsules de recerca activa de feina

^