El projecte Viu llibre surt al carrer dissabte vinent, 4 de maig
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2019

El projecte de foment de la lectura per a nens i joves Viu llibre sortirà al carrer el pròxim dissabte, 4 de maig, en una activitat que tindrà les cases com a protagonistes. La intenció és que la temàtica variï cada any.

La plaça Nova, entre les 11 i les 13.30 h i entre les 17 i les 20 h, acollirà un seguit d'activitats que busquen fomentar la lectura entre petits i joves. Així, les persones visitants trobaran teatre en anglès, un llibre gegant, construcció de façanes de cases, cabanes per a la lectura, tallers, narradors i fins i tot autors, que explicaran el seu procés creatiu.

Cal recordar que amb el nom de Viu llibre es reprenen aquest 2019 les activitats de foment de la lectura entre nens i joves que es van encetar el 2017 en la campanya Compromesos amb la lectura, lectures amb compromís. Per desenvolupar el projecte, s'ha facilitat a les escoles una selecció de llibres i unes capses per guardar-los com a eines de treball pels alumnes dels cicles inicial, mitjà i superior de primària.

Viu llibre s'ha impulsat des de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, de les escoles de la vila, de la llibreria Vapor Vell i de l'escola d'anglès Kids&Us.

^