Diumenge comença l'edició 2019 del programa Arts visuals en espais alternatius
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2019

Des de diumenge i fins al 9 de juny, disciplines artístiques visuals, com la fotografia, la pintura o els graffits, prenen el protagonisme artístic de Premià de Mar en el programa Arts Visuals en Espais Alternatius que arriba enguany a la seva quarta edició.

Diumenge es faran les primeres activitats del programa amb el concurs de Fotografia antiga, el ral·li fotogràfic, l'exposició Bodegons, i la Fira Mercat d'Art. Aquestes activitats es faran al carrer de l'Eixample entre les 11 i les 14 h.

El dia 9 de maig, a les 19.30 h, Arts visuals en espais alternatius porta una trobada tècnica a l'Espai l'Amistat amb les fotògrafes Marina Castells i Marta Mas. El programa continuarà el 6 de juny amb una xerrada sobre pintura amb l'artista Josep M. Codina, i altres noms encara a confirmar. Finalment, el 9 de juny es clourà el programa a la Gran Via de Lluís Companys amb la Mostra de graffiti, un estudi fotogràfic al carrer i, novament, amb la Fira Mercat d'Art.

El programa Arts visuals en espais alternatius l'organitza l'Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració del grup fotogràfic Argent i l'Andana.

Bases concurs fotografia antiga

Bases ral·li fotogràfic

Cartell del programa Arts visuals en espais alternatius

^