Contractació temporal d'un/a dinamitzador/a de Cultura i Joventut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 MAIG 2019

L'Ajuntament ha posat en marxa un procés selectiu per a la contractació temporal d'un/a  Dinamitzador/a de Cultura i Joventut, i la creació d'una borsa de treball de l'esmentat perfil, dins del Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019 – 2020, de la Diputació de Barcelona. El termini per presentar les sol·licituds acaba el divendres 17 de maig. L'inici del contracte, de 10 mesos de durada, està previst pel dia 1 de juny.

Per optar a la plaça es requereix titulació de diplomatura, llicenciatura o grau, preferentment en qualsevol especialitat de ciències socials i jurídiques o similar o, d'un cicle formatiu de grau superior de la família de serveis sociocultural i a la comunitat o similar.

Les funcions principals seran les de suport en el desenvolupament dels projectes cultural i juvenils, en les tasques administratives relacionades amb els projectes, suport en el desenvolupament dels actes, etc.

Les sol·licituds, juntament amb la documentació establerta a la base quarta de les bases reguladores, es presentaran al Servei Local d'Ocupació, situat al carrer Joan XXIII, 2-8 (Nau 1 de l'Antiga Fàbrica del Gas).

Podeu consultar les bases seguint aquest enllaç.

^