Preinscripcions per a l'Escola Bressol Municipal Els Gafarrons
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
06 MAIG 2019

El període de preinscripcions per a l'escola bressol municipal Els Gafarrons per al curs 2019-2020 serà entre els dies 13 i 24 de maig. Per fer la preinscripció s'ha d'omplir el formulari que apareix seguint aquest enllaç. Un cop omplert, cal imprimir-lo i portar-lo a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la plaça de l'Ajuntament núm. 1, juntament amb original i fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor de l'alumne (en cas que al DNI no consti el domicili habitual, caldrà portar un certificat de convivència actualitzat), original i fotocòpia del llibre de família i original i fotocòpia de la targeta sanitària de l'alumne.

Les persones que a la sol·licitud hagin al·legat el compliment d'un o més criteris de prioritat, han de presentar original i fotocòpia de la documentació que els acredita (carnet família nombrosa, carnet família monoparental, certificat de disminució, certificat malaltia crònica...)
L'horari de l'OAC és de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimarts i dijous també de 14 a 19 h, preferentment amb cita prèvia que cal sol·licitar seguint aquest enllaç.

Cal recordar que l'escola bressol municipal Els Gafarrons ha implementat aquest curs l'ús de l'aplicació KinderTic amb la qual, a banda de fer gestions com omplir el formulari de preinscripció, es facilita la comunicació entre el centre i les famílies en aspectes com la rebuda immediata d'informació, demanda de material necessari, fotos, resum d'activitats, calendaris, horaris, avisos de reunions o novetats de l'escola, entre d'altres.

^