Enguany hi haurà dos casals municipals d'estiu
La reunió informativa es farà dijous 16 de maig a les 19 h a la Sala de Plens, a les naus de l'Antiga Fàbrica del Gas
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 MAIG 2019

L'Ajuntament organitza dos casals d'estiu diferenciats per a aquest 2019. N'hi haurà un on destacaran les activitats esportives com ara la piscina, les gimcanes, les pedalades o els jocs, i que es durà a terme a les instal·lacions de l'escola Montserrat, i un altre que, sense deixar de banda les excursions o la piscina, comptarà també amb activitats artístiques, i es desenvoluparà a l'escola Sant Cristòfol de la Gran Via de Lluís Companys. En tots dos casos, els casals d'estiu es faran entre els dies 25 de juny i 10 de setembre.

Els casals, adreçats a nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2015, es faran per setmanes i hi ha l'opció de participar-hi els matins i/o les tardes. També hi haurà servei de menjador i d'acollides.

Les inscripcions s'han de fer de forma presencial del 27 al 30 de maig, de 9 a 13 h, a les dependències de l'àrea d'Ensenyament (a la Nau 2 de l'Antiga Fàbrica del Gas), o bé per correu electrònic a través l'adreça premia.casalsanncon@gmail.com fins al dia 7 de juny.

Informació i inscripcions Casal d'Estiu 2019

Informació i inscripcions Casal d'Estiu 2019

Fitxer: Informacio_i_inscripcions_Casals_d_Estiu_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 1,57 MB

             

^