Arriba el cap de setmana del Rebombori 2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 MAIG 2019

Aquest proper cap de setmana, 31 de maig i 1 i 2 de juny, tindrà lloc el Rebombori 2019, el festival de la cultura popular i tradicional i la música folk de Premià de Mar que organitza l'Ajuntament amb la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit!.

La primera activitat del Rebombori serà el divendres, a les 22 h, amb el correfoc infantil que sortirà de la plaça Nova.

El dissabte 1 de juny es farà el gruix de les activitats del festival. A partir de les 11 h hi haurà jornada de portes obertes a la Casa de la Festa, a la masia de Can Manent, amb jocs, tallers i la possibilitat de conèixer i tastar les diferents colles de cultura popular que componen DeBòlit!, com són els gegants, els capgrossos, els bastoners, els panderos, els diables, el Gafarró i els tabalers. A la tarda, a partir de les 18 h, hi haurà la tabalada a la plaça de la Sardana, amb la participació de Quilombo, Burros, Tutukà i Atabalades, i tot seguit es farà la cercavila amb les colles convidades que acabarà amb una mostra de balls a plaça. En acabar, el grup Tutukà guiarà els presents fins a la plaça de l'Ajuntament on a les 21 h tindrà lloc el sopar popular i a les 23 h es farà el tradicional concert del Rebombori, amb la participació dels grups Reclam i Sense Sal, i el ball final amb els discjòqueis ABDL'S i Trap-Ella. Entremig dels concerts actuaran els Inflamats i els Burrus.

Les activitats de diumenge començaran a 11.30 h, amb la cercavila de colles infantils que sortirà des de la masia de Can Manent i arribarà fins a la plaça de l'Ajuntament, on actuaran totes les colles infantils. Finalment, a les 18.30 h actuarà a la plaça de l'Ajuntament la formació de folk Semproniana.

El festival Rebombori arriba enguany a la seva 16a edició.

Cartell Rebombori 2019

^