El projecte d'Educadors de carrer s'ha vist reforçat amb la incorporació d'una psicòloga i l'ampliació de l'horari del servei dels dos educadors que hi treballen.
La funció de la psicòloga serà la de donar eines als educadors en la seva tasca i donar acompanyament a l'entorn dels menors d'edat i joves vinculats al projecte -família, mestres o amics-, facilitant-los recursos per a la solució de possibles conflictes.
Pel que fa als educadors, el seu horari s'amplia un total de 10 hores a la setmana. Entre altres accions fan orientació, atenció i mediació individualitzada en situacions de conflicte a nois i noies amb els quals prèviament han fet un treball de vincle, tant al carrer com a les escoles o a l'institut.
Per fer la seva feina, els educadors de carrer disposen d'un espai estable de trobada amb els joves al nou Centre Cívic que s'ha habilitat a l'edifici de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, convertint-se d'aquesta manera en els primers usuaris d'aquest equipament.
Cal recordar que el projecte Educadors de carrer es va posar en marxa el febrer de 2018. El seu objectiu és acompanyar i donar suport a infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat i a les seves famílies, així com dur a terme accions preventives en possibles conductes de risc.