Les escoles del projecte CUEME lliuren els beneficis de les cooperatives a entitats socials
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 JUNY 2019

La sala d'actes de l'Antiga Fàbrica del Gas h a acollit l'acte de cloenda del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CUEME), en el qual s'ha fet lliurament d'una part dels beneficis obtinguts per les escoles participants, el Sant Cristòfol, el Dofí i la Mar Nova, a les entitats socials escollides.

L'escola Sant Cristòfol ha fet entrega dels beneficis a la secció local de l’Asociación Española Contra el Cáncer. El Dofí ho ha fet a Somos Nupa i l'escola Mar Nova ha lliurat els beneficis de la seva cooperativa a l’hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. A l'acte també hi han assistit l'alcalde en funcions, Miquel Àngel Méndez, i el 2n tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica en funcions, David Gutiérrez. 

Cal recordar que en el projecte CUEME els alumnes de cinquè de primària d'aquestes tres escoles han creat i gestionat durant el curs una cooperativa per aprendre el seu funcionament, comptant per fer-ho amb el suport de l'Ajuntament, de la Diputació de Barcelona i d'altres agents socials del municipi. L'objectiu era promoure l'emprenedoria, reforçant al mateix temps els valors de la solidaritat, la igualtat d'oportunitats i l'equitat.

Durant el mes de maig, les cooperatives van estar venent els productes elaborats al mercat ambulant que s'instal·la els dijous a la Riera de Premià. Una part dels beneficis obtinguts amb aquestes vendes s'han lliurat en l'acte d'avui a les entitats esmentades.

Final projecte CUEME 2018-2019 (1)

Final projecte CUEME 2018-2019 (3)

Final projecte CUEME 2018-2019 (4)

Final projecte CUEME 2018-2019 (5)

^