L'entitat NEENs crea uns mots encreuats per conscienciar de la seva realitat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
13 JUNY 2019

L'entitat NEENS, Associació de pares i mares amb fills amb Necessitats Educatives Especials, ha creat i publicat a la seva pàgina de Facebook uns mots encreuats mitjançant els quals volen sensibilitzar sobre la realitat dels nens amb diversitat funcional i la de les seves famílies.

El joc presenta diverses situacions en què es troben aquests nens així com definicions i paraules clau, tot amb els objectius d'ajudar a les famílies que s'hi troben amb els dubtes que els puguin sorgir i que tinguin respostes sobre aquelles qüestions que els plantegen els seus fills, però també amb el de formar aquelles persones que desconeixen aquestes realitats. També es busca canviar la percepció que algunes persones tenen respecte a la funció de l'associació NEENs tot difonent què són les Necessitats Educatives Especials.

La primera edició d'aquests mots encreuats ja es pot trobar a la pàgina de Facebook de NEENs. Des d'allà es pot descarregar per imprimir o convertir en PDF per omplir, i un cop omplert escanejar-lo i enviar-lo a l'adreça electrònica info.associacioneens@gmail.com. Un cop rebuts, l'entitat s'encarregarà de corregir-los, i d'ajudar a omplir-los a aquelles persones que l'hagin pogut acabar.

L'entitat ha enviat aquest primer joc a les escoles i les AFAs de Premià de Mar. La intenció és la de publicar dos d'aquests mots encreuats cada any, al juny i al desembre. Les solucions de cada un es publicaran amb l'edició del següent.

Mots encreuats NEENs

Preguntes mots encreuats NEENs

^