El dissabte 15 de juny comenša la temporada de platges
La temporada durarÓ fins al 15 de setembre i Marsave s'encarregarÓ novament de les tasques de salvament i socorrisme
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
14 JUNY 2019

DemÓ dissabte, dia 15 de juny, comenša la temporada de platges 2019 a PremiÓ de Mar, amb la posada en funcionament del servei de salvament i socorrisme que, un any mÚs, seran responsabilitat de l'empresa Marsave SL. L'horari d'aquest servei serÓ de 10 a 19 h, de dilluns a diumenge.

A la platja de Llevant s'ubicarÓ el m˛dul de primers auxilis, juntament amb els serveis per a persones amb mobilitat redu´da que sˇn una cabina de WC adaptada, cadira amfÝbia i habilitaciˇ de zona d'estacionament de vehicles. Com a novetat d'aquest estiu, els usuaris de la platja trobaran dues zones d'ombra per a persones amb mobilitat redu´da, una a la platja de Llevant, a prop del m˛dul de salvament, i una altra de menors dimensions a la platja del Bellamar. Una altra novetat serÓ que, a banda de les set lÝnies de vida que ja s'hi ubicaven en anys anteriors, hi haurÓ un canal nÓutic a la platja de Llevant per facilitar l'entrada i sortida dels usuaris que practiquin esports nÓutics.
Encara en matŔria de seguretat, hi haurÓ servei de megafonia a la platja de Llevant i tres cadires de vigilÓncia en les diferents platges.

A travÚs de la pÓgina web de l'Ajuntament es podrÓ consultar informaciˇ de l'estat de les diferents platges com ara el color de la bandera,l'estat de la mar, l'Ýndex de radiaciˇ solar, la possible presŔncia de meduses, etc.

La temporada alta de neteja de la platja va comenšar l’1 de juny

Si bÚ la temporada de platja comenša oficialment dissabte, la temporada alta de neteja a la platja va comenšar el passat dia 1 de juny amb neteja diÓria de la sorra i del passeig, recollida de papereres i neteja dels torrents, dutxes i accessos. Fins al 30 de setembre treballaran diÓriament en la neteja de la platja tres peons, de 6 a 13 h, i un peˇ-conductor, de 3.30 a 10.30 h, que netejarÓ les platges de Llevant i del Bellamar amb un tractor amb mÓquina garbelladora. Aix˛ a banda, al llarg de les platges els usuaris trobaran quatre punts de reciclatge.

Activitats dinamitzades

La temporada de platges presenta aquest estiu diferents novetats en matŔria de dinamitzaciˇ, amb activitats esportives, formatives i de lleure que es duran a terme a les platges del Bellamar i de Llevant.

Pel que fa a les guinguetes, enguany n'hi haurÓ tres, dues a la platja de Llevant i una altra a la del Bellamar. Totes les guinguetes oferiran servei de consigna gratu´t i disposaran de serveis higiŔnics. En aquest sentit, una de les cabines sanitÓries serÓ adaptada per a persones amb mobilitat redu´da.

Com ja feien l'any passat, les guinguetes instalĚlades a la platja de Llevant oferiran servei de lloguer de gandules i para-sols amb un cost mÓxim de 5 € al dia. TambÚ disposaran d'una zona esportiva adjacent per practicar esports de forma gratu´ta, a disposiciˇ de tots els usuaris de la platja.

Activitats a la platja

Cadira amfÝbia

^