Notes de Premsa
Miquel Àngel Méndez, reelegit alcalde
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
15 JUNY 2019

Miquel Àngel Méndez (JxCAT-PDeCAT-JUNTS) ha estat escollit de nou alcalde de Premià de Mar durant l'acte de constitució de l'Ajuntament que s'ha celebrat aquest matí a la sala Salvador Moragas de la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Méndez ha obtingut 5 vots. En no obtenir la majoria absoluta cap dels candidats, automàticament ha estat proclamat alcalde el candidat de la llista més votada. El repartiment dels 21 vots ha anat de la següent manera: 10 per a Pep Ripollès, candidat d'ERC-JxP- AM; 5 per a Miquel Àngel Méndez, de JxCAT-PDeCAT-JUNTS ; 3 per a David  Gutiérrez, de PSC-CP; i 3 per José M. Cano, de C´s.

Méndez ha iniciat el seu primer discurs com a alcalde d´aquest nou mandat 2019-2023 amb un breu repàs de la feina feta des del desembre del 2017, quan va substituir l´aleshores alcalde, Miquel Buch. També s´ha referit al fet que, tot i que el seu grup municipal ha intentat buscar acords, "no tenim un govern tan fort com voldríem" i ha afegit que "continuarem intentant acords que donin més estabilitat al poble", alhora que “lluitarem sense descans per aconseguir realitzar els nostres 150 compromisos”.

L´alcalde ha enumerat un seguit d´objectius per a aquest nou mandat com ara continuar la tasca de manteniment dels carrers i places; la creació d´habitatge social; nous aparcaments i espais verds; més equipaments per a les entitats; una solució definitiva per les platges i la senda marítima; un major desenvolupament de l´activitat comercial; reforç de l´atenció a les necessitats socials;  i més activitats culturals i esportives i per a totes les edats, entre d´altres.

El nou consistori està format per 5 representats de JxCAT-PDeCAT-JUNTS, 5 d´ ERC-JxP-AM, 3 de CP-CUP-AMUNT, 3 de PSC-CP, 3 de C´s i 2 de PECP-ECG.

^