Revetlla de Sant Joan a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 JUNY 2019

L'Ajuntament i l'agrupament escolta La Traca organitzen un any més la revetlla de Sant Joan diumenge vinent, dia 23 de juny. Com és habitual, la revetlla tindrà lloc al Pla de la Flama del Canigó, l'espai que hi ha entre l'escola de La Salle i la Gran Via de Lluís Companys.

La foguera s'encendrà amb la Flama del Canigó que, prèviament, s'haurà anat a recollir en bicicleta fins a la plaça de l'Ajuntament de Dosrius, on les expedicions del Baix Maresme recullen la flama que uns atletes porten des de les muntanyes del Canigó. La sortida dels ciclistes es farà a les 16.30 h des de la plaça dels Països Catalans. També hi ha l'opció de portar la bicicleta en cotxe fins a Dosrius i afegir-se a la comitiva que portarà la flama a Premià de Mar. També es pot tornar corrent participant en els relleus que porten les torxes. A partir de les 20 h hi haurà animació infantil a la plaça de Can Manent per esperar que arribi la flama, per anar després tots plegats a la lectura del manifest i l'encesa de la foguera al Pla de la Flama del Canigó. Allà s'hi farà sopar de carmanyola i hi haurà cadires i taules, servei de bar i música amb un discjòquei. Col·laboren en aquesta activitat l'escola La Salle, la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit!, el Centre Excursionista de Premià de Mar i Òmnium cultural.

Cal recordar que el nom de Pla de la Flama del Canigó per a aquest indret, que habitualment s'utilitza com a aparcament de vehicles, es va aprovar en el ple municipal del mes de maig, entre altres denominacions d'espais públics, a proposta de la Comissió de Nomenclàtor.

Revetlla a la plaça de Santa Maria
Paral·lelament, un any més hi haurà un sopar de germanor i revetlla de Sant Joan a la plaça de Santa Maria, organitzats per l'associació de veïns del barri Tarter-Maresme i la parròquia de Santa Maria. L'activitat és gratuïta, hi haurà cadires i taules i cal portar el sopar de casa.

Consells per gaudir d'una revetlla segura

^